Bericht versturen
Thuis >

Sichuan Forever Chemical Engineering Technology Co.,Ltd. Profiel van het bedrijf

Sichuan Forever Chemical Engineering Technology Co.,Ltd.
Sichuan Forever Chemical Engineering Technology Co.,Ltd.
Bedrijfsgegevens

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Wereldwijd

Bedrijfsvorm:

Fabrikant , Exporteur

Merken:

voor altijd

Nr van Werknemers:

100~200

Oprichtingsjaar:

2004

Exportp.c.:

60% - 70%

klanten bediend

500

Inleiding

Chemische Techniektechnologie van Sichuan werd Co. van de de voor altijd, Ltd opgericht in 2004 met een geregistreerd kapitaal van 35 miljoen RMB, en voor altijd gehouden door van de de Investeringsholding van Sichuan de Groepsco., is Ltd, het bedrijf een militair-in-burgerlijke high-tech onderneming gespecialiseerd in R&D, het ontwerpen, productie, en het verkopen van intellectueel materiaal en procesontwerp van scheidingstechnologie in chemische techniekprojecten, evenals algemene aanbesteding.

 

Met de onlangs scheidingstechnologie, hebben wij het onderzoek en de procesontwikkeling van vloeibare mengselscheiding het bewerken technologieën zoals moleculaire distillatie, dalende filmverdamping, hoog rendementrectificatie, multi-effect verdamping, MVR distillatie, supergravitydistillatie en verdampingsmembraan/filmdistillatie, enz. kunnen verwezenlijken. Ondertussen, hebben wij met succes het proces het bewerken pakket ontwikkeld en de industriële geïntegreerde toepassingsoplossingen met merkgebonden octrooirechten, in secties zoals LCD paneel die van vloeibare regeneratie, isopropanol waterige oplossingdistillatie, de distillatie van de methanolwaterige oplossing ontdoen, verspillen minerale olieregeneratie, fischer-Tropsch wasraffinage, raffinage van de vistraan de ethylester, onschadelijke behandeling van hoog-giftig organisch afvalwater en biodiesel het produceren.

 

Wij hangen een traditie van ons verleden aan als militaire onderneming, en dat is de „merkperfectie meer perfect“ principe. Bovendien, met de gevorderde en betrouwbare productiesystemen voor kwaliteitscontrole en de hoogst bekwame personeelsteams, evenals de rijke ervaring van industriële toepassing en techniektenuitvoerlegging van projecten, kunnen wij een waaier van producten en de diensten met merkgebonden octrooirechten aanbieden. Die van die de kern/het belangrijkste materiaal, het laboratoriumapparaat, volledige reeks projectmateriaal en kant en klare installatie omvat die wijd in elektronische afval oplosbare verwijdering en regeneratie, het uitvoerige gebruik van de afval minerale olie en materiële scheiding en raffinage, enz. kunnen worden gebruikt.

China Sichuan Forever Chemical Engineering Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Service

Het is een high-tech onderneming die zich in R&D, ontwerp, productie en verkoop van scheidings intelligent materiaal, procesontwerp en algemene aanbesteding van de projecten van de scheidingstechniek specialiseren.

Geschiedenis

ontwikkelingsgeschiedenis

 

Het bedrijf werd gevestigd in Maart 2004 met een geregistreerd kapitaal van 500000 RMB

 

In Maart 2006, steeg het geregistreerde kapitaal van het bedrijf tot 2 miljoen RMB

 

In Maart 2009, werd het geregistreerde kapitaal van het bedrijf verhoogd tot 6 miljoen RMB

 

In Mei 2017, voerde het bedrijf de gemengde eigendomshervorming uit, lanceerde het plan van de gelijkheidsaansporing, en verhoogde het geregistreerde kapitaal tot RMB 18,9 miljoen

 

In Maart 2017, zette het bedrijf en bevorderde zijn zaken om, ging het gebied van elektronisch afval vloeibaar recycling in, en ondernam de ontdoende van vloeistof van Chongqing Huike recyclerend EPS-project

 

In Juni 2018, ondernam het bedrijf het project „van de industrialisatiedemonstratie van elektronische afval vloeibare recyclingstechnologie“ van de nationale ontwikkeling en Hervormingscommissie

 

In Augustus 2018, steeg het geregistreerde kapitaal van het bedrijf tot 35 miljoen RMB

 

Ons team

Als high-tech onderneming die in de integratiezaken groeien meer dan 30 jaar, heeft het bedrijf groot belang aan R&D gehecht en de innovatie sinds zijn onderneming, voerde onophoudelijk technologische verandering en procesinnovatie uit, en de jaarlijkse investering in R&D-rekeningen voor meer dan 30% van de netto winst van het bedrijf. Momenteel, is meer dan 200 vierkante meters van experimenteel R&D-centrum gebouwd, en de experimentele centra zoals „film + plotseling stoom ononderbroken laboratorium“, „film zijn + plotseling stoom intermitterend laboratorium“ en „ononderbroken/intermitterend distillatielaboratorium“ gevestigd.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Chemische Installatiemachines Auteursrecht © 2021-2024 Sichuan Forever Chemical Engineering Technology Co.,Ltd. Alle rechten voorbehouden.