Bericht versturen
Thuis > producten > Kortpaddestillateur >
Gepersonaliseerd systeem voor het verwijderen van polymeren uit de kortpaddestillatie

Gepersonaliseerd systeem voor het verwijderen van polymeren uit de kortpaddestillatie

Moleculair Distillatiemateriaal

Moleculair de Distillatiemateriaal van de polymeerverwijdering

Moleculaire de distillatieeenheid van de polymeerverwijdering

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

FOREVER

Modelnummer:

Tfe-800

Neem contact met ons op
Vraag een offerte
Productgegevens
Toepassing:
Destillatie
Stroombron:
stoom, hete olie
Proces:
Vacuümdistillatie
Kracht:
Elektriciteit
Afmeting ((L*W*H):
Op maat
Garantie:
Op maat
Naverkoopservice:
Ingenieurs die beschikbaar zijn voor het onderhoud van machines in het buitenland
Toepassingsgebied:
Oplosbare en hoge viscositeitsmaterialen, enz.
Specificatiemodel:
0,05 -40m2
Haven:
Chongqin/Shanghai China
Betaling en verzendvoorwaarden
Prijs
$10,000.00 - $20,000.00/Square Meters
Verpakking Details
Volgens het daadwerkelijke situatiebesluit
Levering vermogen
50 eenheid/Eenheden per Jaar
Verwante producten
Neem contact met ons op
Contact opnemen
Productbeschrijving

korte destillatie,hoge scheidingsefficiëntie,hoge vacuümgraad

 

Een hoogmoleculair polymeer verwijst naar een verbinding met een hoog moleculair gewicht (meestal tot 10 tot 10) die wordt gevormd door herhaalde bindingen van bindingen.georiënteerde structuur en textuurstructuur. polymeren verwijderen monomeer (zoals synthetische siliconen olie voor het verwijderen van lichte componenten, enz.), in het proces van polymersynthese,een deel van de niet gereageerde monomeer (licht bestanddeel) is opgelost in het polymeerMet behulp van een dunne film verdamper of een kortpaddestillateur, omdat de film gevormd op het oppervlak van de verdamper is slechts 0,1 tot 0.3 mm, heeft een goede warmteoverdracht en het monomeer (licht onderdeel) kan goed worden verhit en gemakkelijk worden gepolymeriseerd.Ons bedrijf verwijdert monomeersysteemoplossingen voor klanten door middel van volwassen polymeer.

 

Techniekkenmerken


·Met behulp van een dunne film verdamper of een korteafstandsdestillateur is de film die door het materiaal op het oppervlak van de verdamper wordt gevormd slechts 0,1 tot 0,1 mm, waardoor het een goede warmteoverdrachtsprestatie heeft,monomeer (licht onderdeel) goed kan worden verhit en gemakkelijk van het polymeer kan worden gescheiden.

Toepassing: Destillatie Stroombron: Stoom, hete olie
Proces: Vacuümdestillatie Vermogen: Elektriciteit
Afmetingen ((L*W*H): Op maat Garantie: Op maat
Naverkoopservice: Ingenieurs beschikbaar om machines in het buitenland te onderhouden Toepassingsgebied: Oplossingsmiddelen en materialen met een hoge viscositeit, enz.
Model van de specificatie: 0.05 -40 m2 Port: Chongqin/Shanghai China

 

Gepersonaliseerd systeem voor het verwijderen van polymeren uit de kortpaddestillatie 0Gepersonaliseerd systeem voor het verwijderen van polymeren uit de kortpaddestillatie 1

Bedrijfsinformatie

 

SiChuan Forever Chemical Engineering Technology Co., Ltd. (FOREVER) (voorheen MianYang Forever M&E Manufacturing Co., Ltd.) is een dochteronderneming van SiChuan forever holding Co.,Ltd, die wordt geïnvesteerd door de Chinese Academie voor Ingenieursfysica (CAEP)De belangrijkste producten en diensten omvatten: korteafstandsdestilator/moleculaire distillatieapparatuur;dunnefilm verdamper;fractioneringskolom;verwarmingscirculator;jetmixer;Distribueerd besturingssysteem (DCS);Turnkey-installatie;Destillatie/fractioneringstests;Tollverwerking.

Ontwerp voor de chemische techniek (inclusief drukvaten en drukbuizen)Het ontvangt een uitstekende traditie van de militaire industrie onderneming, gebruikmakend van eersteklas verwerkingsapparatuur, strikt intern management, uitstekende personeelsbestand en betrouwbaar kwaliteitsmanagementsysteem,FOREVER is een specialist die zich bezighoudt met technologieontwikkeling en ontwerp en productie van hoofdapparatuur voor zachte thermische scheiding van vloeibare mengsels, leverende laboratoriuminstallaties en turn-key installaties.

"Geloofwaardig voor altijd, innovatie grenzeloos". is onze overtuiging. "Hoge efficiëntie, blijven verbeteren" is onze werkstijl.We hopen dat we uw goedkeuring kunnen krijgen en bijdragen aan de ontwikkeling van uw bedrijf..

 Gepersonaliseerd systeem voor het verwijderen van polymeren uit de kortpaddestillatie 3

Onze diensten

 

Voor de planten die we ontwerpen, zal FOREVER de technologische diensten en trainingen leveren.
  • Ontwerp en fabricage van de belangrijkste hulpmiddelen, ontwerp of opslag van secundaire hulpmiddelen.
  • Documenten voor het ontwerp en het apparaat.
  • Fabricage, levering, assemblage en inbedrijfstelling van turnkey installaties en onderdelen.
  • Testen voor techniek en prestaties.
  • Onderhoud en reparatie van de apparaten.
  • Bij ontvangst van de berichten over het probleem met het distillatiesysteem van de opdrachtgever zal FOREVER binnen 24 uur reageren en het opgeloste project verstrekken.We zullen ons best doen om binnen 72 uur een ervaren ingenieur te sturen.Voor het door ons geleverde product leveren wij materialen en reserveonderdelen kosteloos met garantie.
  • Opleiding van klantpersoneel.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Chemische Installatiemachines Auteursrecht © 2021-2024 Sichuan Forever Chemical Engineering Technology Co.,Ltd. Alle rechten voorbehouden.